Jim Schagen van Leeuwen

Wedstrijdverslag : Houten 3-Hooglanderveen 4
Dit bericht is op geplaatst door: Frank vd Heuvel

Zondag 28 oktober 2018

Houten 3 – Hooglanderven: 1 – 5 (0 – 1)

Van onze verslaggever uit Heemskerk:

Alle ingrediënten voor een heerlijk potje voetbal waren afgelopen zondag aanwezig. Na een prima training op donderdag, waar iedereen zich liet zien en aantoonde klaar te zijn voor een basisplek tegen Hooglanderveen, kon Robert uit een zeer brede wedstrijdselectie zijn eerste elf kiezen.

Na het onnodige gelijkspel van vorig week was het zaak de 3 punten op Oud Wulven te houden zodat de aansluiting met de top behouden kon worden. Hooglanderveen trad aan met een jonge maar gretige selectie. Hun warming up werd muzikaal ondersteund met een mix van deep house en Hazes. Wij kozen voor een ‘ouderwetsche’ hakken-billen zonder muziek.

De wedstrijd ging aardig gelijk op en beide ploegen creëerden geen grote kansen. Helaas liep het erg stroef aan Houtense zijde. We liepen veel achter de bal aan en hadden geen rust en overzicht in balbezit.

Halverwege de 1e helft werden de gasten gevaarlijk en meteen was het raak, 0-1. Uiteraard probeerden wij dit snel recht te zetten en met spaarzame aanvallen werden we 2x gevaarlijk voor de goal van Hooglanderveen. Helaas leverde dit geen doelpunt op en de onderlinge irritaties namen toe. We gingen de rust in met een 0–1 achterstand.

Na de thee was het de bedoeling om als team voor elkaar te knokken en de wedstrijd te doen kantelen. Jammer genoeg lukte dit totaal niet. De wedstrijd werd harder en Hooglanderveen wist nog 4x te scoren. Wolf maakte de eretreffer nog waardoor er een afgetekende 1-5 einduitslag op scorebord stond.

Houten 3 heeft zich van zijn minst beste kant laten zien en kansloos verloren van zowel de tegenstander als van zichzelf. Laat dit een wijze les geweest zijn en aanstaande zondag aantonen tegen Sterrenwijk dat wij veel beter kunnen dan afgelopen zondag.

Bos
Martin Robert Paul Joram
Jappie Os Remon Karsten
Falk Jan Willem