Jim Schagen van Leeuwen

Ledenbestand: 10-11-2018

Wedstrijdverslag : Vreeswijk JO14-2-Houten JO14-5
Dit bericht is op geplaatst door: Anita Wijers

Op een zonnige naar frisse zaterdagochtend speelt SV-Houten o14-5 uit tegen VSV Vreeswijk. Na 17 minuten valt het eerste doelpunt voor Houten, Nick maakt de 1-0. Kort daarna volgt een blessure bij Vreeswijk. In de 2e helft maakt Vreeswijk al snel de stand gelijk, 1-1. Vlak daarna krijgt Houten een strafschop, die Milan er vlekkeloos inschiet. Houten is sterk in de aanval, vlak na de penalty heeft Nick ook weer een mooie kans. Milan schiet de bal hard op de lat en Matthijs schiet van afstand naast. En dan volgt ongetwijfeld de mooiste goal van de wedstrijd: Milan schiet een vrije bal veilloos in de kruising. Dan zakt Houten wat in. Vreeswijk kan continu doorbreken, en vlak voor het einde van de wedstrijd maakt Vreeswijk de stand 3-2. Een spannende wedstrijd tegen Vreeswijk loopt uit op een 3-2 winst voor Houten.