Ruud de Bruin

Dit bericht is op geplaatst door: Jan Dijs

Wedstrijdverslag 6 oktober 2018
SV Houten O13-2- De Meern

Vandaag speelde we tegen de Meern, we hebben al eerder tegen deze meiden gespeeld, we wonnen toen met 8-0 in de beker. Maar nu spelen we in de competitie.

De 1ste helft:
We begonnen de wedstrijd slap, niemand was heel goed.
Er kwamen niet veel kansen in de wedstrijd.
Totdat Flip in de hoek een paar spelers uitspeelde en schoot de bal mooi in de kruising van de verre hoek.
In de 1ste helft gebeurde verder niet veel, alleen een beetje gepruts en balverlies rond de middellijn.

De 2de helft:
In de 2de helft was het weer een beetje het zelfde spelbeeld als in de eerste helft, wij waren niet de betere. Maar toch scoorde we weer.
Dit keer was het Sam die er was ingekomen.
Stan speelde even later de bal terug naar Björn. Björn draaide naar de andere kant en speelde de bal… maar niet naar Justus maar naar de tegenstander, en zo werd het 2-1.
We probeerden nog een goal te scoren en na een paar minuten, en de bal lag weer in het net. Weer scoorde Sam.
En weer eventjes later scoorde Sam zijn 3de doelpunt, en is zo de man of the match.
Maar we moesten nog even. De Meern probeerde er nog door te komen maar we hielden stand. En zo wonnen we van de Meern met 4-1, dankzij Flip met de 1ste goal en Sam met de rest van de goals die we hebben gescoord.

Gemaakt door Noah Steenbakkers