Ruud de Bruin

Wedstrijdverslag : PVCV JO14-4-Houten JO14-5
Dit bericht is op geplaatst door: Anita Wijers

29/9 13:00 PVCV–Houten JO14-4
De scheids fluit af, de wedstrijd begint.
Al snel ging pvcv in de aanval, na een mooi duel met de verdediging nam de tegenstander de bal op de slof en schoot hem recht op het goal. Gelukkig stond Wouter daar, die hem goed kon vangen. Er kwam weer een actie voor Houten maar die werd stil gelegd omdat de schoen van de tegenstander uit viel. Uit die stuiterbal kon Nick een actie op bouwen, hij schoot op goal en tikte hem met zijn hakje in 1-0. Na wat rond tikken met de bal kan Mathijs een mooie voorzet geven waaruit Crijn net niet kon scoren. Dus werd het nog een keer geprobeerd, Crijn geeft nu de voorzet op Bjorn die er wel uit kan scoren 0-2. Al weer na 10 minuten kan Kaan scoren uit een mooie voorzet van Mathijs. 0-3. Na want mis communicatie achter in bij Houten krijgt PVCV een corner. Maar Wouter heeft een mooie redding, waarna Thijmen de bal hard weg kan rossen. Mathijs schiet vervolgens op goal maar wordt net tegen gehouden door de keeper, kaatst terug en Kaan kan vervolgens de actie af maken met een 0-4 op het scoren bord. PVCV zet ook nog een actie op die net naast gaat.
Rust.
De scheidsrechter fluit weer. Helft 2 begint. PVCV heeft al snel een goeie actie maar die geblokt word door Mark. Na wat rond tikken komt er een corner tegen voor Houten. De bal komt precies voor het goal en valt in het net. 1-4. Houten trapt af. Bal komt bij Thijmen, geeft een lange bal op Bjorn die een mooie voorzet op Marnix geeft. Marnix schiet op goal maar kaatst via de keeper de achterlijn op. Milan geeft de corner, kaatst van het goal af en Thijs schiet hem in! 1-5. PVCV trapt af maar verliest de bal al snel op het midden veld. Jesse geeft een mooie paas op Marnix die een voorzet geeft aan Jarmo, maakt hem mooi af. Scheids fluit af 1-6 voor Houten een mooie en spannende wedstrijd.

Geschreven door Thijmen