Ruud de Bruin

Dit bericht is op geplaatst door: Jan Dijs

Wedstrijdverslag 29 september 2018
CDW O13-2 - SV Houten O13-2

Het was heel vroeg in de ochtend en SV Houten O13-2 stond al op de verzamelplek.
We reden door mistige wegen naar Wijk bij Duurstede.
We liepen het mistige veld op. We begonnen: Houten trapte af.
Snel in de wedstrijd kregen we een penalty mee, die Nils heel hard in de linker onderhoek schoot: 0-1!
Daarna scoorde Nils nog een keer met een snoeihard schot (wat we van hem kennen): 0-2!
Daan stond zijn man op te wachten, die haalde Daan neer waardoor we een vrije trap kregen. Daan nam een aanloop en schoot de bal in het goal en de bal draaide van de keeper af.
Met 0-3 gingen we de rust in.
We begonnen goed aan de 2de helft. Toen brak Seppe door met een mooi doelpunt: 0-4! En daar kwam snel een 0-5 achteraan van Nils.
Kort daarna scoorde CDW met een hard schot. Er was geen kans voor Björn om die uit de goal te houden: 1-5.
Toen maakte ik een goal. Jay schoot tegen de keeper aan en uit de kluts kwam de bal bij mij en ik stond voor open goal: 1-6.
En toen scoorde Nils weer een keer. En Nils was in vorm dus scoorde hij een 4e goal: 1-8 (eindstand).
In de kleedkamer trakteerde Delano op een lekkere chocoladereep. Het was een leuke voetbalochtend.

Flip Klijsen