Ruud de Bruin

Ledenbestand: 20-10-2018

Wedstrijdverslag : Houten JO14-5-DESTO JO14-3
Dit bericht is op geplaatst door: Anita Wijers

Vandaag moesten we tegen Desto JO 14-3. Gelukkig kon Wouter weer meedoen na zijn spierblessure. Bjorn was de captain en we begonnen om 11:15. We starten sterk en Nick maakte de eerste goal. Vervolgens schoot Jesse de bal tegen de tegenstander en stuiterde hij terug tegen Jesse zijn lip waardoor hij een tand door zijn lip had. Toen gaf Bjorn een voorzet waarbij de bal tegen de hand van de tegenstander aankwam: Penalty. Milan eiste de penalty op en schoot hem goed in. Daarna kwam Mark Van Riet in de 16 en schoot de bal vol in het goal: 3-0. Toen schoot Bjorn de bal op de lat en hij stuiterde terug bij Nick. Nick kopte hem in en toen stond het 4-0. Daarna kwam Milan aan bij de goal en schoot hem goed in 5-0. Vervolgens kreeg Mathijs een grote kans en hij benutte hem: 6-0. Toen kreeg Marnix een kans en schoot hem in 7-0. Daarna kreeg Kaan ook nog de kans om te scoren en hij doet het: 8-0. Toen kwam er een ongelukkige maar wel mooie goal van de tegenstander 8-1. Daarna kwam de afsluiter en die komt op naam van Kaan. 9-1. Dit was weer een goede wedstrijd en nu zo doorgaan zodat we weer leuk mee kunnen doen in de competitie.
Bjorn Mocking.