Dilijn van Hetten

Wedstrijdverslag : Meern De JO12-1-Houten JO12-1
Dit bericht is op geplaatst door: Sven vd Sluis

De Meern O12-1 Houten O12-1
Op zaterdag 19 mei moesten we uit spelen tegen De Meern. De Meern staat eerste in de competitie dus we hadden een moeilijke tegenstander. Daar kwam nog bij dat wij het zonder Ilias en Maxim van Hove moesten stellen omdat zij geblesseerd waren.
Al na twee minuten schoot De Meern een bal op de lat, dus we waren meteen gewaarschuwd. Vrij snel daarna gaf Kars een voorzet naar Cas. Hij speelde de bal door naar Hanin en Hanin scoorde 0-1. Geweldig, we stonden voor! Maar twee minuten later werd een speler van De Meern gevloerd door Thijn: penalty en 1-1. In de dertiende minuut rondde De Meern een mooie aanval door het midden af: 2-1. Vlak na die goal nam Wessel een corner en die kwam via de keeper op de lat. Het lukte De Meern er een paar keer tussendoor te voetballen en een ruststand van 4-1 op het bord te zetten.
Na de pauze hadden we geen wissels meer: Mads was in de eerste helft al uitgevallen en ook Kars kon niet verder. Al vroeg in de tweede helft scoorde De Meern 5-1, maar onze verdediging, met Xander, Maxime Vermaat, Yves en Matthijs, probeerde een hogere uitslag te voorkomen. Intussen kwamen we er met Mees en Ties over rechts soms nog gevaarlijk uit. We kregen zelfs een grote kans toen Ivan de bal uit een rommelige situatie voor de goal tegen de lat schoot. Vlak voor tijd kwam een speler van De Meern nog oog in oog te staan met Thijn. Hij schoot de bal in de hoek maar Thijn stopte hem met een prachtige reflex met zijn voet.
Helaas niet gewonnen deze keer, volgende week gaan we er weer voor!
Kars