Dilijn van Hetten

Ledenbestand: 23-05-2018

Wedstrijdverslag : Aurora MO13-1-Houten MO13-1
Dit bericht is op geplaatst door: Romy Bosch

HOUTEN MO13-1 IS KAMPIOEN!!!!!!!

Nadat we in de kwartfinale van de KNVB Beker werden uitgeschakeld door Maarssen stond er een lastige uitwedstrijd tegen Achterveld op het programma. Ze stonden 1 punt achter ons dus resultaat halen was belangrijk om op voorsprong te blijven en het kampioenschap in eigen hand te houden. Na een goede eerste helft stond het 0-2 maar na 10 minuten in de tweede helft was het plots 2-2 en hing de 3-2 in de lucht. Gelukkig wist Houten zich te herpakken en werd het 2-5 . Hierna stond er een thuiswedstrijd tegen Focus 07 op het programma. In deze wedstrijd duurde het even voor dat het eerste doelpunt viel (na 15 minuten) maar daarna begon het te lopen en werd het maar liefst 10-2 de grootste overwinning van dit seizoen. Hierna volgde de inhaal wedstrijd uit tegen Vreeswijk. Een lastige tegenstander die zeer fysiek is en fysiek speelt. Ondanks dat diverse speelsters geblesseerd uitvielen of licht geblesseerd raakte wisten we ook hier met 3 punten weg te gaan met een 3-6 overwinning. Dus kon het kampioenschap uit tegen nummer 3 Aurora worden binnen gesleept.
Doordat Veere , Annemarijn en Fiene geblesseerd zijn en Eloise weekendje weg was werden Amber en Zoe erbij gehaald.
Zodat we twee wissels hadden want het was erg warm.
We begonnen met Eline op doel , achterin Sophie K , Sophie S , Robin en Manal , Middenveld Lynn, Romy en Nine en voorin Feline , Lucia en Zoe. In de wissel achterin Vanya en middenveld Amber.
Ditmaal verdedigde Aurora met veel mensen achter de bal en Houten kwam er maar moeizaam door.
Lucia was dichtbij een doelpunt maar haar inzet werd van de lijn gehaald.
Toen de mooiste aanval van de eerste helft Amber stuurde Nine weg met een prachtige pass waardoor Nine alleen richting het doel van Aurora kon. Helaas schoot Nine de bal wat gehaast en ging haar inzet naast.
Dus gingen we rusten met een 0-0 ruststand.
Na de rust was het Zoe die de score wist te openen 0-1.
Even later was het Romy die een vrije trap over de muur krulde en er 0-2 van maakte.
De weerstand van Aurora was gebroken en Feline tikte de 0-3 binnen na goed voorbereidend werk van Zoe.
Zoe maakte er vervolgens na een prachtige solo 0-4 van en Amber schoot op de rand van de zestien meter de bal in de kruising en maakte er 0-5 van. Dit werd tevens de eindstand en de MO13-1 had het kampioenschap binnen.
Het was leuk om te zien dat er deze wedstrijd veel supporters waren mee gegaan om de meiden aan te moedigen.
Dit werd uitbundig gevierd met spuitende champagne flessen (De vader van Robin bedankt hiervoor).
Tevens kregen de meiden een leuk aandenken aangeboden (Bedankt Esmiralda en Angela).
Al met al een mooi kampioenschap wat ondanks vele langdurig geblesseerde speelsters is binnen gehaald met veel dank aan de MO15-2 speelsters die vaak twee wedstrijden moesten spelen. Amber , Eva , Nikki en Zoe jullie zijn TOPPERS.
Na dit seizoen nemen we afscheid van onze keepster Eline die besloten heeft om te gaan voetballen bij een andere vereniging.
We wensen je veel succes en bedanken je voor je inzet dit seizoen.
Er komen nog een paar leuke toernooien aan en we sluiten het jaar af met een LEUK TEAM UITJE.

Twee trotse trainers en leidster.