Joshua Davidson

Ledenbestand: 10-10-2018

Wedstrijdverslag Houten JO11-3 - Hercules JO11-3
Dit bericht is op geplaatst door: Rick Eleveld

Vandaag moesten onze boys voor de laatste wedstrijd van het seizoen aantreden tegen Hercules.
We zijn nog steeds koploper, maar met de wetenschap dat Lopik nog een wedstrijd moet inhalen en ook nog eens een beter doelsaldo heeft, hebben we het kampioenschap niet meer in eigen hand.
Opdracht voor vandaag is winnen en afwachten wat Lopik de komende wedstrijden gaan doen.
Voor de zekerheid was spion Wendy al vroeg op de fiets gestapt om de wedstrijd Kampong-Lopik te bekijken.
Voor de wedstrijd was er nog even video overleg met trainer Gijs, die in Liverpool verbleef.
Hij sprak de jongens nog even toe en wees iedereen op zijn taken.
Helaas is Mart nog geblesseerd en beginnen we met 1 wissel.

We begonnen de wedstrijd zeer sterk, en scoorden binnen de minuut de openingsgoal door Boaz.
Onze boys maakte meteen duidelijk dat er hier vandaag voor Hercules niets te halen viel.
Na een goed schot van Koen dat net naast ging, was het Boaz die de 2-0 maakte.
De druk op het doel van Hercules bleef groot. Een prachtige aanval van achteruit opgezet door Stijn werd door Tom goed voorgegeven, maar Lenn knalde net naast.

Het was uiteindelijk Tom die het net lied bollen voor de 3-0 en de 4-0.
Inmiddels was het nieuws door gekomen dat Lopik met 3-1 had verloren, dus bij winst waren onze boys kampioen. Om de druk niet te hoog te leggen werd hun dit nog niet verteld, en voetbalde ze lekker door.

Af en toe deelde Hercules nog wel een spelde prikje uit, maar dan was het Dion die op de goede plek stond. Met een prachtig schot zorgde Tom voor de 5-0. Zelfs onze super verdediger Job trok ten aanval, en schot na een prachtige solo net naast.
Nog voor rust zorgt Lenn voor de 6-0 na een knappe corner van Jayden.

Na de rust zakken we wat in (het was ook wel erg warm hoor mannen) totdat Tom met een goed schot de 7-0 binnen schiet. Na een aantal goede pogingen ( Lenn en Tom op de paal) was het tijd voor een extra drinkpauze. Tijdens deze pauze vertelde leider Rick aan de jongens dat als ze zo door zouden gaan ze kampioen zouden worden. Het werd ze duidelijk dat Lopik had verloren, en de feest vreugde baste los. Maar de wedstrijd moest nog uit gespeeld worden.

Na de hervatting was het Tom die met een fantastisch schot vanaf de middenlijn de 8-0 binnen knalde. Ook de 9-0 kwam op naam van onze spits Tom. De 10-0 werd gemaakt door Lenn, na goed voorbereidend werk van Koen.
De scherpte was er wel een beetje af, waardoor Hercules nog tegen kon scoren 10-1.
De laatste van vandaag was van Jayden, na goed afleggen van Tom.

Het laatste fluitsignaal van de goed fluitende scheidsrechter klonk. s.v Houten JO11-3 is KAMPIOEN.
Feest op het veld en in de kleedkamer met muziek en drinken. Na het douchen zorgde Ome Jos in de kantine voor het "We Are The Champions" met patat en drinken.
Boys, Gijs, Mark en Rick gefeliciteerd en bedankt voor een top seizoen!

Verslaggever: Joost