Joshua Davidson

Ledenbestand: 10-10-2018

Wedstrijdverslag : UVV JO11-1-Houten JO11-1
Dit bericht is op geplaatst door: Ruben van Laaren

Op deze mooie stralende zaterdagochtend gingen we op bezoek bij UVV. Beide teams maken een mindere periode door, dus gingen we er eens goed voor zitten. Op de bank begonnen Yannick en Dennis. De rest begon ook later dan de tegenstander, want binnen 30 seconden was daar al de 1e kans voor UVV. Gelukkig ging dat schot over. UVV begon voortvarend aan de wedstrijd en door het vroege storen hadden onze verdedigers, Glenn, Jenady en Hugo, het lastig om van achteruit op te bouwen. Onze diesel kwam geleidelijk op gang en zo kreeg Milan de kans om het schieten. Helaas ging zijn schot over het doel van UVV. Hierna kregen we nog een goede kans. Een mooi opgezette aanval begon bij Glenn, die zag de vrijstaande Milan en uiteindelijk kwam de bal bij Ivar. Helaas kon Ivar deze mooie aanval niet belonen met een doelpunt. Zijn schot werd gekeerd door de doelman van UVV. Hierna kwam een mindere periode van onze kanjers. Een verkeerde spelhervatting zorgde ervoor dat UVV een kans kreeg, maar gelukkig ging deze bal over het doel van Jayden. Nogmaals kreeg een UVV een mogelijkheid, maar dit keer ging de bal voorlangs. Ook hier geldt 3 keer is scheepsrecht. Helaas een 1-0 achterstand, maar tijd genoeg om een verdiende gelijkmaker te maken. Die kwam er ook. Wederom een mooie aanval; Nu begon de aanval bij Truong, die passte op Ivar en Ivar gaf een geweldige bal op Milan die zo vrij voor de keeper van UVV kwam te staan. Met een simpel balletje passeerde hij deze keeper en verdiend was de gelijkmaker gemaakt. Na deze gelijkmaker hadden onze kanjers het betere van het spel. Justin kreeg nog een grote kans, maar zijn tegenstander kon maar net de bal voor de voeten van Justin wegschieten. En zo gingen we rusten met een 1-1 ruststand.

Ook na rust begon Houten niet scherp en kreeg UVV wederom een kans, maar ook nu hadden we geluk en eindigde de bal in het zijnet. De 1e kans voor Houten was ook gelijk een hele grote kans. Milan wurmde zich langs een blauw witte muur, maar werd uiteindelijk naar beneden geduwd. De uitstekend fluitende scheidsrechter kon niks anders doen dan naar de denkbeeldige penaltystip te wijzen. Ivar nam de verantwoording om achter de bal te staan. Heel erg jammer werd zijn strafschop gekeerd door de doelman van UVV. Dat was de ideale mogelijkheid om op voorsprong te komen. Nogmaals kreeg Ivar een mogelijkheid, maar met links kon hij niet genoeg kracht geven. Toen kwam er een mindere periode aan en daar maakte UVV optimaal gebruik van. De 2-1 en de 3-1 vielen binnen een minuut en bijna was het 4-1 geworden, maar Milan kon dat maar net voorkomen. Ook Jayden liet zich van zijn goede kant zien en met een katachtige redding voorkwam hij de 4e tegentreffer. Toch kregen we een goede kans op de aansluiting. Een corner van Yannick ging over iedereen heen, maar Ruben nam de bal aan en met een bekeken schot leek de bal bij de 2e paal in het doel te gaan. Helaas stond daar nog een speler van UVV en die hield de bal maar net uit het doel van UVV. Na deze goede kans was het beste van Houten er wel van af. Het slot was voor UVV en met 2 goede reddingen hield Jayden Houten nog in de wedstrijd, maar vlak voor het einde moest hij toch de bal uit het doel halen en als daarna de scheids affluit voor de wedstrijd, is deze laatste wedstrijd in deze competitie jammerlijk verloren met 4-1. Na afloop van deze wedstrijd werd Don Leo nog in het zonnetje gezet voor zijn inzet bij de trainingen en wedstrijden.

De aankomende weken in Juni staan in het teken van diverse voetbaltoernooien en als kers op de taart het voetbalkamp.
Daarna mogen we genieten van onze welverdiende zomervakantie.

Met een sportieve groet,

Erwin van Laaren.