Fabian vd Post

Ledenbestand: 20-08-2018

Wedstrijdverslag : Aurora 3-Houten 4
Dit bericht is op geplaatst door: Gino Maaswinkel

In het laatste seizoen van de Heren zondag 4 (want er komt na 11 seizoenen helaas een eind aan)
Overleefde het zomaar de beker poulefase, dit was ons in geen 11 jaar gelukt….

Na ploegen als JSV, VVIJ, en VV Nieuw Utrecht kwam er voor ons een onbekende tegenstander: VV Nederhorst 2. Na 90 minuten stond de 0-0 nog steeds op het bord en de charme van het bekertoernooi is dat er strafschoppen volgen. Deze nam Houten beter dan Nederhorst en plaatst zich voor de kwartfinale..

In de kleedkamer na afloop werd er al gefantaseerd over Koedijk 5 en Wijk aan Zee 3… maar onverwachts werden wij gekoppeld aan Aurora 3.. een voor ons bekende club waar wij al jaren tegen het 2e elftal spelen en zelden met punten weer vertrekken.

In een rommelig en fysiek duel kunnen beide ploegen geen vuist maken en zijn de kansen schaars. Na een overtreding vlak buiten de 16 meter van Houten mag Aurora een vrije trap nemen… Deze gaat direct op doel en is onze keeper te machtig, 1-0 voor de thuisploeg.
Na wat overtredingen en daarbij horende gele kaarten speelt Houten een kleine 8 minuten met 2 man meer, hierin creëert het 2 kansen maar helaas worden deze niet benut.
In de rust geven we aan meer proberen te voetballen en minder de lange bal te hanteren, toch komen we er niet echt door heen en blijft Aurora gevaarlijk uit de counter.
Uiteindelijk schiet de Houten doelman een bal verkeerd weg en zo in de voeten van de Aurora spits, deze benut het buitenkansje en de 2-0 is een feit. Dit blijkt de beslissing en de eindstand van deze kwartfinale beker…

Ook in ons laatste jaar helaas geen prijs… wel kunnen we terugkijken op 11 mooie seizoenen waarin we een hoop plezier beleefde. 27 mei sluiten we dit hoofdstuk af op ons eigen sportpark in een onderling duel met Zaterdag 4.