Home-pagine SV Houten-website


Bezoekadres SV Houten:
Oud Wulfseweg 2
3992LT Houten
>Bekijk Google maps
Postadres SV Houten:
Postbus 221
3990 GA Houten

 

    Password opvragen

  
Bekijk de mobiele website (voor phone of tablet)

  Vandaag jarig:
  Don Bouwmeester
  Evalijn Ajio
  Jorn Wolfkamp
  Jos van Rooijen
  Tim vd Valk

  Updates website:
  Ledenbestand: 10-10-2018
  Wedstrijd-info: 02-02-2018
 
Wedstrijdverslag : Laren 99 sv JO11-1-Houten JO11-1
Dit bericht is op geplaatst door: Ruben van Laaren

Na een mini zomerstop mochten onze kanjers deze knotsgekke competitie hervatten met een uitwedstrijd tegen Laren 99. Ruben en Justin hadden in de vakantie de tijd om te herstellen van hun blessures. Daarentegen was er helaas wel een tegenvaller te noteren. Glenn`s sprong over een hekje was net te laag met het gevolg een stijve knie. Don Leo vond het niet nodig om een vervanger te roepen. Dennis nam de plek in van Glenn en Ruben begon verrassend op de rechtsbuiten positie. Justin begon op de bank. Vanaf het eerste fluitsignaal werd Houten bij de keel gegrepen en daar hadden onze kanjers geen antwoord op. De 1e kans( en zeker niet de laatste voor onze tegenstander) werd gelijk een grote kans. Een 1 tegen 1 situatie werd door Jayden gewonnen met hulp van de buitenkant van de paal. Opnieuw een kans voor Laren 99, nu van grote afstand. Opnieuw was Jayden de baas, nu met hulp van de lat. Gelukkig kon ik ook een kans voor Houten noteren. Een mooie dieptepass van Jenady werd door Ruben begrepen. Het balletje voor zijn linker pootje leggen, maar helaas ging zijn schot rakelings over het doel van Laren 99. Na dit schot werd Ruben door Justin vervangen. Laren hield de druk op de verdediging van Houten zeer hoog. Mede doordat Houten elke keer toch probeerde om vanuit de verdediging op te bouwen. Dat ging soms met veel kunst en vliegwerk net maar goed, maar vaak moest Jayden reddend optreden en met een paar goede reddingen en wederom de lat bleef het tot aan de rust 0-0. Dit tot teleurstelling van de coach van Laren 99. Die vond dat Jayden nu wel genoeg warm was ingeschoten.

Na rust moest het zeker beter worden, want anders zou het een wonder zijn, dat we met een punt of meer richting Houten terug zouden keren. Onze tegenstander dacht daar heel anders over en de 1e kans in de 2e helft kon ik al weer noteren. Nu hoefde Jayden niet in actie te komen, omdat de bal voorlangs het doel ging. Aan de andere kant kreeg Justin nog een mogelijkheid, maar helaas voor hem moest hij daarna het veld verlaten met een mogelijke vervelende hamstringblessure. Hopelijk valt het voor hem mee. Na deze tegenslag moesten we nog een tegenslag incasseren, een doelpunt. In 1e instantie zat Jayden er weer goed bij, maar in de rebound was hij na de zoveelste doelpoging van Laren 99 kansloos. Na deze tegendoelpunt kwam er wat meer gif in het spel van o.a. Truong, Dennis en Jenady. Maar dat was net niet genoeg om de wedstrijd te kantelen. Wederom een kans voor Laren 99, maar nu kreeg Jayden wederom hulp van de paal en van Hugo, die de bal van de doellijn wegschoot. Heel voorzichtig kwam er wat meer ruimte op het middenveld en met een geweldige pass van Milan op Ruben kwamen we eindelijk weer een voor het doel van Laren 99. Rubens voorzet kwam helaas achter de inkomende Yannick. Het was nog maar pas 1-0, dus heel stiekem hoopte je op een goaltje. Opnieuw op het middenveld een pass van Ivar op Yannick, die veel ruimte voor zich had. Zijn voorzet was perfect op Milan, maar helaas i.p.v. de bal in het doel te tikken, maaide hij helaas over de bal. De tegenaanval die daarop volgde was het wel helaas raak en zo keken, toch wel verdiend, tegen een 2-0 achterstand aan. Maar we blijven hoop houden op een betere uitslag, want ik heb wel gekkere wedstrijden gezien. En als dan ook nog de aansluitingstreffer valt op naam van Milan, dan kan er nog van alles gebeuren. Maar helaas klonk vrijwel direct daarna het laatste fluitsignaal van de scheids en konden we concluderen dat onze kanjers in een dip zitten. Want als je de 1e vier wedstrijden wint en daarna
de 4 wedstrijden verliest, mag je toch van een dip noemen. Een mooie medicijn voor deze dip is om de volgende thuiswedstrijd tegen Zwaluwen wel winnend af te sluiten. Hopelijk kunnen Glenn en Justin ook weer aansluiten bij de groep en gaan we gewoon de 2 laatste wedstrijden in deze competitie winnend afsluiten.

Met een sportieve groet,
Erwin van Laaren.


Voetbal & zaken
Businessclub
Voetbalschool

Clubkaart
 
Topsponsor
1
 
Clubsponsor
2
2
2
2
2
2
2
 
Leveranciers
4
4
4
4
4
4
4
4