Collin Uiling

Ledenbestand: 14-09-2018

Wedstrijdverslag : Victoria JO11-1-Houten JO11-1
Dit bericht is op geplaatst door: Ruben van Laaren

Vandaag stond op het programma tegen de hekkensluiter Victoria. Van onderschatting mocht zeker niet van sprake zijn in deze onvoorspelbare competitie.
Jeroen, deze keer de coach, zette onze kanjers op scherp. Justin en Truong begonnen in de wissel. In het begin van de wedstrijd begon Victoria goed aan de wedstrijd. Goede positiespel en de bal het werk laten doen zorgde ervoor dat Houten telkens te laat kwam. Zo kwamen er ook een paar mogelijkheden, maar Jayden had daar geen moeite mee. Pas in de 10e minuut kon ik onze 1e kans noteren voor Houten. Glenn leidde een counter in die via Yannick bij Milan kwam. Helaas ging zijn schot naast het doel van Victoria. Aan de andere kant was het helaas wel raak. Door verkeerd uitverdedigen kwam de bal voor een speler van Victoria en kon simpel de 1-0 aantekenen. Na de 1-0 achterstand kwamen onze kanjers beter in de wedstrijd. Zo kon Ruben aanleggen, na een pass van Milan. Helaas ging zijn schot rakelings over het doel van Victoria. Met nog 10 minuten te gaan en onze kanjers kregen steeds meer kansen. Een voorzet van Justin werd naast gekopt door Milan. Toch kwam daar de verdiende gelijkmaker. Op het middenveld onderschepte Ruben de bal, passte deze naar Ivar. Ivar op zijn beurt zag de vrijstaande Milan en met een lage bal schoot hij de 1-1 binnen. Met nog een paar minuten te gaan, gingen onze kanjers voor hun 2e treffer. Helaas kwam die er niet, dus gingen we rusten met een 1-1 ruststand.

Na rust was er maar 1 team dat de 2e helft dicteerde. Helaas was dat Houten niet. Victoria speelde net als in het begin van de 1e helft goed positiespel. Het klinkt misschien raar, maar met hun goede voetbal is het voor ons de vraag waarom deze tegenstander laatste staat in deze competitie. Glenn, Jenady en Hugo hadden hun handen vol aan de vele aanvallen van Victoria. Victoria kwam ook nog eens op een 2-1 voorsprong en toen ging het hard. Een corner werd ongelukkig in eigen doel getikt door verder de goedkeepende Jayden. De 4-1 werd goed in de verre hoek geparkeerd en bij de 5-1 stonden 3 spelers van Victoria vrij voor het doel van Houten. En als het dan ook nog 6-1 wordt, dan krijgen we figuurlijk een pak op onze broek. In de slotfase probeerden onze kanjers nog een doelpuntje te maken, maar verder dan een afstandsschotje van Justin kwamen we niet. Ook de vele blessures speelde ons team een rol. Zo moest Ruben met een knieblessure en Dennis met een hakblessure het zich laten wisselen. Als daar dan het laatste fluitsignaal luidt is er een al teleurstelling bij onze kanjers, terwijl de spelers van Victoria hun 1e overwinning in deze competitie vierden.
Op naar volgende week, dan een thuiswedstrijd tegen Argon. Hopelijk pakken we dan wel weer de volle winst en kan Victoria weer stunten.

Met een sportieve groet,

Erwin van Laaren.