Jaydenn de Graaf

Ledenbestand: 02-04-2018

Wedstrijdverslag : Jonathan JO13-7-Houten JO13-5
Dit bericht is op geplaatst door: Anita Wijers

Het is een zonnige dag in Zeist, waar we op 7 april tegen Jonathan spelen. Na een tactiekbespreking wordt er afgetrapt om vijf voor een. Jonathan opent de score helaas na twintig minuten spelen met 1-0, maar daarna volgt er een doelpunt gemaakt door Thijmen (Tenminste, hij zei: "Nou, eigenlijk liep ik er alleen maar tegenaan"). Wouter zorgt nog even voor een spannend einde van de eerste helft als hij een bal per ongeluk tot corner wegwerkt. In de tweede helft start Houten fanatiek, waardoor er een doelpunt wordt gescoord door Marnix (1-2). 10 minuten later volgt er een mooi doelpunt van Milan (1-3). Bijna wordt er een 4-1 gescoord, maar die laat nog even op zich wachten. Na een prachtige aanval geeft Mark v. Riet een mooie voorzet waar Niek gebruik van maakt, hij scoort als afsluiter de 4-1. Een verdiende winst voor SV-Houten in Zeist.