Jaydenn de Graaf

Ledenbestand: 02-04-2018

Wedstrijdverslag : VSC 4-Houten 5
Dit bericht is op geplaatst door: Frank vd Heuvel

Mannen hierbij het verslag, wat korter dan normaal, niet teveel woorden aan vuil maken ;) tot donderdag!

Speelronde 21, zondag 8 april. Prachtige dag, heerlijk zonnetje. Op sportpark Koningsweg was het laag geklasseerde VSC de tegenstander. Na de nederlaag van vorige week tegen Schalkwijk een mooi affiche om weer eens 3 punten te pakken. Helaas, niets van dat alles. Houten begon slap, lieten het kaas van het brood eten. We wonnen geen duels, we hadden moeite om de bal, op het weliswaar hobbelige zandveld, naar elkaar over te spelen, creëerden geen kansen, een totale offday. VSC liep prima te voetballen en stonden binnen no time 3-0 voor, tevens de ruststand. Het vermoeden was wel dat er goede sterspelers van hogere elftallen stiekum waren toegevoegd aan de manschappen van VSC.

2e helft, zelfde laken een pak, we kwamen met goede bedoelingen aan de aftrap, maar met alleen goede bedoelingen ga je het niet redden. De 4-0 lag er zo in. VSC was beter, wij bleven aanmodderen. We kregen nog wel een pingel, maar werd helaas gemist door Oscario. VSC prikte er nog een bij, 5-0. We kregen nog een pingel, deze vloog er wel in, 5–1 van de schoen van Robbie Wijnands. VSC had geen medelijden, en terecht, nog eentje erbij, 6-1, tevens de eindstand. Later op de app bleek het toch 5 -1 te zijn…waren we gewoon de tel kwijt geraakt? In de tweede helft van de tweede helft was Houten toch wel de betere maar de tijd ontbrak om nog in de buurt te komen van een gelijkmaker. Een schot van Oscario werd nog via de lat getoucheerd.

Tja een offday, wat kun je er verder nog over schrijven? Robert was opzoek naar de autosleutels om ons naar huis te laten lopen. De vrije dag van morgen wordt omgezet in een bosloop. Houten uit? Altijd lastig gaat op zwart. Er geldt een spreekverbod met de media.

De eerste en tweede helft waren dus slecht, de 3e helft was daarentegen prima. Bier in overvloed, zoveel zelfs dat we er maar mee gingen gooien. Op naar de volgende wedstrijd. Die gaat vast beter, moet beter, en we kunnen beter!

1e helft
Bos