Dyon van Luxemburg

Ledenbestand: 14-09-2018

Wedstrijdverslag : Houten JO12-1-Elinkwijk JO12-1
Dit bericht is op geplaatst door: Sven vd Sluis

Het is zaterdag 10 maart en we begonnen met de wedstrijdbespreking. Helaas waren er meerdere teamgenoten met een blessure Xander, Maxim en ik. En twee teamgenoten die niet aanwezig konden zijn Kars en Mees.

We kregen deze wedstrijd dus versteking uit de 011-1 Dennis, Milan, Truong en Glenn.

Dus over alles was nagedacht, de gaten gevuld en het zonnetje scheen. We begonnen de wedstrijd en deze ging op en neer met weinig echte kansen voor beide ploegen. Tegen het eind van de eerste helft kreeg Elinkwijk steeds meer de kans om druk te zetten en maakte dan ook vlak voor rust via een vrije trap een goal. Dat was balen en niet veel later kregen ze ook nog een tweede keer de bal tussen de doelpalen. De hoogste tijd voor aanwijzingen van de trainers en een peptalk.

De tweede helft begonnen we met frisse moed en wat wisselingen. Ondanks dat iedereen er vol goede moed tegenaan ging en probeerde een aansluiter te maken wist Elinkwijk juist het gat verder te vergroten. Er waren weinig echte kansen en het was moeilijk om deze te forceren. Uiteindelijk wist Elinkwijk ondanks onze inzet ook nog de 0-4 te scoren.

Helaas zat het er vandaag niet in maar volgende week weer een nieuwe ronde en dus nieuwe kansen.

Met dank aan Yves Reisner