Fabian vd Post

Ledenbestand: 20-08-2018

Wedstrijdverslag : Meern De JO12-2-Houten JO12-2
Dit bericht is op geplaatst door: Jan Dijs

Zaterdag 10-februari 2018 was het zover de 1e competitiewedstrijd in de hoofdklasse:
Vv De Meern o-12-2 Sv Houten o-12-2

Beging van de middag klonk het fluitsignaal van de scheidsrechter dat de wedstrijd van start mocht gaan.
We waren aan elkaar gewaagt wij hadden een paar grote kansen die er eigenlijk wel in moesten maar de tegenstander had ook 1 hele grote kans maar gelukkig kwam de keeper goed uit zijn goal en had de bal goed klem. Helaas scoorde de tegenstander met een mooie goal waar de keeper niks aan kon doen want de bal kwam hoog in het goal 1-0.
We gingen de rust in met 1-0 achter.
Na de rust kwamen we goed terug en maakte via een mooie voorzet een goal met het hoofd de keeper was kansloos 1-1. De tegenstander had nog een paar kansen maar die gingen er gelukkig niet in. Daarna maakte wij nog een mooie goal en die was ook met het hoofd 1-2.
We speelden een paar minuten heel onrustig en de meesten passes kwamen niet aan. Helaas door een foute terug speel bal kon de tegenstander de bal zo in het goal tikken het werd 2-2.
We moesten een tandje harder gaan werken en dat deden we, helaas gingen de kansen die we kregen er ook niet in. Ondanks soms het ruwe spel van de Meern gaven we toch niet veel kansen weg. Helaas maakte de Meern de 3-2. En vlak daarachter aan de 4-2, we gaven niet op en gingen vol voor de winst.
De laatste 10 minuten deden we allemaal ons best, achterin gingen we 1 op 1 spelen dat houdt in dat er 1 centraal verdediger mee naar voren gaat en we achterin 1 op 1 staan.
Helaas werkte dat niet, wel hadden we een kans die erin ging maar de scheids zei dat het buitenspel was terwijl dat niet het geval was.
We zetten alles op alles maar helaas het eindsignaal klonk en hadden dus helaas verloren.
We beginnen dit seizoen met een verliespartij maar daar gaat verandering in komen.
Het was een mooie pot.
Dit verslag is gemaakt door Sven Ottenhoff
Nog een fijne week allemaal.