Adrie Schols

Ledenbestand: 23-05-2018

Wedstrijdverslag Houten MO13-1 - Hoogland MO13-1
Dit bericht is op geplaatst door: Romy Bosch

Vandaag stond de oefenwedstrijd thuis tegen Hoogland MO13-1 op het programma.
De MO15-2 had veel zieken en geblesseerde speelsters en hielden er maar 10 over.
Hierdoor kregen wij het verzoek om 1 verdedigster door te schuiven en dit werd Manal.
Dan zouden wij 13 speelsters over houden aangezien Fiene nog geblesseerd was.
Maar plots werd vrijdagavond laat Vanya afgemeld en op zaterdagochtend Annemarijn.
Dus hielden we 11 speelsters over en vervolgens kregen we het bericht dat Lucia later was omdat ze in een stukje glas was gaan staan en hier eerst even goed na gekeken moest worden dus dat ze wat later was.
Vervolgens gaf Nine aan last van haar enkel te hebben en Lynn last van haar knie en voet.
We gaven aan dat ze het moesten aangeven als het niet ging maar dat er geen wissel mogelijkheden waren.
We begonnen met Eline op doel , achterin Sophie K , Sophie S , Robin en Eloise , middenveld Veere , Romy en Lynn en voorin Nine , Lucia en Feline. De meiden van Hoogland begonnen zeer sterk en Houten was nog niet helemaal wakker en binnen 10 minuten stond het al 0-3. Hierna kwamen de meiden wat beter in hun spel en na een goede actie van Feline kon Nine na een goed blok van Lucia de 3-1 binnen schieten.
Even later werd Feline goed weg gestuurd door Romy helaas speelde Feline de bal iets te ver voor haar uit waardoor de goed uitkomende keepster van Hoogland redding kon brengen.
Dus gingen we rusten met een 3-1 achterstand.
In de rust gaven de trainers aan dat ze wat meer inzet en felheid wilden zien en dat het de laatste 10 minuten van de eerste helft al wat beter ging.
Na de rust lieten de meiden van Houten het niveau zien wat ze kunnen halen.
De verdediging zat er kort op het middenveld voetbalde tussen de linies en de aanvalsters waren continue in beweging. Hoogland kwam nog maar nauwelijks aan de bal en Houten kreeg goede kansen uit prachtige aanvallen.
Na een zeer goede actie van Lynn die Feline bediende was het Feline die de aansluitingstreffer maakte 3-2.
Met nog ruim 15 minuten spelen gingen de meiden van Houten op zoek naar de gelijkmaker.
Feline was enkele keren dichtbij maar de bal wilde er maar niet in.
Met nog 5 minuten te spelen nam Romy een corner die door Lynn in 1 keer uit de lucht werd verlengd richting doel waarna Veere de bal simpel over de doellijn kon lopen 3-3.
Op dat moment de o zo verdiende gelijkmaker maar de meiden van Houten wilde meer.
Het hele team bleef de speelsters van Hoogland onder druk zette en het was Nine die de bal afpakte en vervolgens langs haar directe tegenstander ging en de bal knap binnen schoot 4-3.
De scheidsrechter gaf aan dat er nog maar 1 minuut te spelen was.
De meiden van Houten bleven met druk op de bal voetballen en Hoogland kwam niet meer in de buurt van het doel van Houten. Meiden jullie krijgen alleen maar de complimenten voor een fantastische tweede helft.
De trainers , leidster en grote groep vaste supporters hebben echt staan te genieten van jullie in de tweede helft.
Als beloning werd er getrakteerd op een chipje en op wat drinken.
Volgende week start de voorjaarscompetitie en kunnen we weer aan de bak.

Twee trotse trainers en leidster van de MO13-1