Adrie Schols

Ledenbestand: 23-05-2018

Wedstrijdverslag Hoogland JO11-2 - Houten JO11-2
Dit bericht is op geplaatst door: Roy Knol

Vandaag weer een oefenwedstrijd op het programma. We mochten in de vroege ochtend naar Hoogland toe. Afwezig als speler vandaag is Noah als gevolg van een blessure. We krijgen de ondersteuning van Justin, top!

De eerste helft start Houten goed. De jongens zijn in ieder geval goed wakker. Bij Hoogland wil het nog niet lekker lopen. Onze mannen zitten kort op de bal en verstoren de opbouw in de beginfase. Hierdoor komt Hoogland niet aan voetballen toe. Vanuit deze druk is het Keano die de bal halverwege de helft van Hoogland krijgt. Hij maakt een actie en gaat twee man voorbij. Door een goede loopactie van Mart krijgt Keano vrij baan om te schieten. Een vlammend schot verdwijnt achter de Keeper. 0-1 Houten. Na de goal komt Hoogland iets beter in het spel maar is Houten nog steeds de bovenliggende partij. Uit een corner maakt houten 0-2. Het is Mohammed die goed oplet en erg attent is waardoor hij als eerste bij de bal is. Hij schiet de bal prima binnen. Uit een uitstekende opbouw vanuit Rody kan Justin op goal schieten. De Keeper verwerkt de bal niet goed. Ook nu is Mohammed weer erg snel bij de bal en kan hij de 3-0 intikken. Dit is tevens de ruststand.

In de tweede helft is het begonnen met regenen. De oplettende lezer heeft gemerkt dat er bijna geen verdedigers in het verslag voor zijn gekomen. Die deden prima hun werk en er waren geen bijzonder acties. In het vervolg van het verslag zal dit veranderen. De wedstrijd is volledig gekanteld. Hoogland zit kort op de bal en wil er absoluut nog wat van maken. Ze komen dichter bij onze goal maar door goede verdedigende acties van Joey, Dean, Rody en gelegenheidsverdediger Shakir komt Hoogland niet tot echte doelpogingen. Toch kunnen onze verdedigers niet voorkomen dat Daan ook in actie moet komen. En hoe.. Daan pakt fantastische schoten en doet geweldige reddingen. Zelfs het publiek van de tegenstander gaf complimenten.

Helaas gaf Hoogland niet op en ging door met aandringen bij ons goal. Uit een mooi schot wordt de 1-3 gemaakt. Daan was kansloos. Later volgt de 3-2 na onterechte vrije trap. Goede slidings van Rody maar scheidsrechter zag het anders. Wel goed uitgespeeld na een eerste redding van Daan. De 3-3 volgt hierna, hier was het wachten op. We werden achteruit gedwongen en kwamen er voetballend niet meer uit. In de laatste fase kregen beide ploegen nog wel kansen op de overwinning. Werd ons een penalty ontnomen? Hadden we geluk dat de vierde van Hoogland er niet in vloog? Kortom terechte uitslag, eerste helft voor Houten en tweede voor Hoogland. Verschil tussen eerste en tweede helft was dat in de tweede helft eerder voor de lange bal werd gekozen. Aan de inzet van onze jongens lag het zeker niet en dat in de stromende regen. Respect en goed gedaan mannen!