Jaydenn de Graaf

Ledenbestand: 02-04-2018

Wedstrijdverslag Houten 4 - JSV Nieuwegein 4
Dit bericht is op geplaatst door: Jeroen Smits

Zondag 17-12-2017 mocht Houten 4 de laatste wedstrijd van 2017 thuis tegen JSV 4 spelen voor de beker. De complete technische staf was weer aanwezig vandaag. Iedereen wou de laatste wedstrijd van dit jaar met een overwinning afsluiten.

Opstelling 1e helft:
Gino
Jorian Nick Sjors (C) Tim
Guido Rohan Ferran
Kenny - Dion - Chris
Wissels: Jesper en Jorrit

Houten begon de wedstrijd goed. JSV had niet de intentie om volledig druk uit te oefenen waardoor Houten goed kon combineren. Dit resulteerde in mooie aanvallen, maar de doelpunten bleven uit. JSV deed alles om geen tegendoelpunt te krijgen hierdoor kreeg Houten verschillende vrijetrappen, maar Rohan kon deze niet verzilveren (bal ging over het achter net). Houten bleef er kort op zitten. Na een zondagsschot op de lat van Ferran kon Dion de verdiende 1-0 op het scorebord zetten. JSV werd niet gevaarlijk de 1e helft, de schoten op doel konden geblokt worden door de verdediging van Houten.
Ruststand 1-0.

Opstelling 2de helft:
Gino
Guido Nick Sjors (C) Tim
Jesper Rohan Ferran
Jorrit - Dion - Chris
Wissels: Kenny en Jorian (Tim 60ste minuut eruit door blessure)

De 2de helft begon Houten rommelig. Er was geen rust meer in het veld. JSV ging steeds meer voetballen, maar dit resulteerde niet in grote kansen. Doordat er meer ruimte ontstond op het veld kon Jorrit op de assist van Chris de 2-0 maken. De vermoeidheid bij JSV sloeg toe. Zodat Houten verder kon uitlopen de 3-0 en 4-0 van Rohan volgden snel. Met nog een kwartier te spelen konden we vandaag een mooie uitslag op het scorebord zetten, maar de scheids dacht hier anders over. Hij floot af met nog een kwartier te gaan. Uiteindelijk hebben we de laatste wedstrijd met een mooie overwinning mogen afsluiten. En bekeren we in 2018 lekker verder. Eindstand 4-0

Verslaggever:

Jorian van de Vecht (penningmeester)