Joost Hogenbirk

Wedstrijdverslag Houten MO13-1 - MSV 19 MO13-1
Dit bericht is op geplaatst door: Romy Bosch

HOUTEN MO13-1 - MSV19 MO13-1

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen MSV 19 op het programma.
Een ploeg die vorige week knap gelijk gespeeld had met 2-2 tegen 1 van de twee koplopers die alles met grote cijfers winnen.
Eline was te vermoeid om te keepen en daardoor ging Martine keepen en Lynn was een weekendje weg.
We begonnen met Martine op doel , achterin Annemarijn , Sophie S , Robin en Manal , middenveld Veere , Romy en Eloise en voorin Nine , Lucia en Feline. In de wissel begonnen Sophie K en Fiene.
MSV 19 begon sterk en drukte de eerste paar minuten Houten in de verdediging maar uit de eerste de beste prima lopende aanval wist Feline de 1-0 te scoren. Kort daarna een goede actie van Feline die goed langs haar tegenstander ging waardoor de laatste vrouw uitstapte en Lucia geheel vrij kwam. Feline zag dit en gaf de bal prima voor en Lucia schoot de 2-0 binnen.
Houten begon steeds beter te voetballen en MSV 19 kwam er maar moeizaam uit.
Na sterk aandringen van Houten kreeg MSV 19 de bal niet weg en door een eigen doelpunt werd het 3-0.
Hierna wist MSV 19 na wat slap verdedigen ook gevaarlijk te worden en te scoren 3-1.
Daarna liep het even wat minder bij Houten maar werd de rust gehaald met een 3-1 voorsprong.
In de rust kregen de meiden de terechte complimenten en het advies om vooral de bal het werk te laten doen.
Na de rust een zeer goed en sterk spelend Houten en Feline maakte er al snel 4-1 van.
Kort daarna de mooiste aanval van de wedstrijd waardoor Lucia alleen op het doel van MSV 19 af kon.
Waar iedereen dacht dat Lucia voor eigen succes zou gaan lag ze de bal op het juiste moment breed waardoor de goed mee gelopen Feline de bal simpel in het lege doel kon tikken 5-1. Hierna wist MSV 19 weer te scoren nadat Martine de bal net niet kon over tikken met haar ijskoude vingers 5-2. Hierna trok Houten het spel weer naar zich toe en wist Lucia er 6-2 van te maken.
Vervolgens was het Romy die een corner er rechtstreeks indraaide waardoor het 7-2 werd.
Vlak voor tijd liep Houten nog tegen een tegentreffer op waardoor de eindstand 7-3 werd.
Meiden een zeer leuke en goede wedstrijd vandaag waar de bal goed rond ging en er voor elkaar werd geknokt.
Ondanks de kou hebben de trainers en toeschouwers echt staan te genieten van jullie en daarom werden jullie beloond met een patatje na de wedstrijd.

Twee trotse trainers en leidster.