Joost Hogenbirk

Wedstrijdverslag PVCV JO14-1 - Houten JO14-1
Dit bericht is op geplaatst door: Remko Kool

Verslag SV Houten - PVCV

Op 18 November speelden de jongens van SV Houten onder 14-1 tegen PVCV onder 14-1.
Aan het begin was het een spannende wedstrijd maar uit eindelijk vielen er wel goals.
Het eerste doelpunt werd gemaakt door Sem Uytewaal die vanuit een avalende gonner scoorde, 0-1 voor SV Houten. Later die wedstrijd kreeg kaleb VD Berg een prachtige pass op maat van Stein VD Leur, HOPA!! 0-2.
Gooie en stevige kopbal van Kaleb met een mooie loopactie. Weer later die wedstrijd Thijmen krijgt de bal aangespeeld, maakt een actie over rechts tot de achterlijn legt hem terug op de penalty stip waar toevallig kaleb staat en schiet hem hard binnen 0-3. Even later kom er een speler van PVCV in het 16 meter gebied binnen waar Tim een overtreding op de jongen maakt PENALTY!!! De jonge van PVCV schiet netjes linksonderin 3-1.
Dan rond het einde van de wedstrijd een verdediger van PVCV geeft een goeie bal op de rechtsbuiten van PVCV zo over de verdediging van Houten heen. Pieter probeert nog uit te komen maar is helaas te laat 3-2.
En dat is dan ook meteen de uitslag van de wedstrijd.

Geschreven door: Jordy Miedema