Frank Verleg

Wedstrijd-info: 10-12-2017

Wedstrijdverslag Houten JO11-3 - Brederodes JO11-2
Dit bericht is op geplaatst door: Rick Eleveld

Zaterdag was een belangrijke wedstrijd tegen Brederodes, de koploper.
We moeten deze wedstrijd winnen willen we nog een kans maken om kampioen te kunnen worden.

We zijn niet topfit, helaas is Boaz geblesseerd en kan niet meedoen. Boaz uit de 011-4 valt voor hem in.
Mart heeft last van zijn knie, maar speelt toch mee. En Lenn is ook niet fit, maar wil het wel proberen.
Maar de overige spelers hebben er zin in.

Stijn en Job staan in de verdediging, Mart Jayden en Koen midden en Tom in de aanval.

We zijn nog niet koud begonnen of komen al snel achter met 0-1. De 2 spitsen van Brederodes zijn er goed en snel. We herpakken ons en komen gelukkig snel gelijk door eigendoelpunt van Brederodes.
Fysiek zijn ze bij Brederodes net iets groter, waar we wel wat moeite mee hebben. De aanvaller die bij Job staat gaat als een speer en scoort 1-2.
Maar Houten vecht terug. En Tom maakt een geweldig mooi doelpunt, krult de bal vanaf grote afstand om de keeper heen, 2-2 gelijk.

Daarna volgen er helaas een aantal doelpunten snel achter elkaar waarmee de stand op 3-5 komt.

Na de rust gaat Lenn het proberen. Maar al snel is duidelijk dat het toch teveel is voor Lenn en moet hij alweer gewisseld worden. Zo hebben we nog maar 1 wissel.
Brederodes breekt na de rust paar keer door. Dion heeft een paar mooie reddingen. Maar helaas gaan er ook 2 in, waarmee de stand op 3-7 komt. Houten gaat wat meer risico nemen en komen eindelijk in hun spel. Ballen worden vanaf de verdedigers Stijn en Job verdeeld over de vrijstaande middenvelders

Mooie actie van Koen, Tom en Mart, die Tom mooi afmaakt maakt de stand 4-7.
Daarna krijgen we een corner die Jayden neemt en Tom kopt het binnen 5-7. Dit geeft Houten weer goede moet.
Koen wordt in een actie onderuitgehaald, waarmee we een vrije trap krijgen.
Tom neemt de vrije trap en Koen scoort 6-7. Brederodes worden nu toch wel een beetje zenuwachtig, via een snelle counter maakt Brederodes de 6-8.

Ondanks de kou heeft het team tot op het laatste moment gevochten! Helaas is de kans op kampioenschap nu wel verkeken.

Boaz bedankt dat je wilde invallen!

Verslaggeefster: Jeanette