Frank Verleg

Wedstrijd-info: 10-12-2017

Wedstrijdverslag Hooglanderveen 8 - Houten 8
Dit bericht is op geplaatst door: Piet Althof

Afgelopen zondag een grotendeels mooie game gespeeld, verloren we nog van de Meern en was ons spel al een stuk beter, tegen Hooglanderveen was met name het laatste kwartier van de eerste helft erg sterk.
De eerste 10 minuten lieten we ons nog in de verdediging drukken maar daarna ging het stap voor stap beter. De assen sloten goed op elkaar aan en nu wisten we ook regelmatig de voorhoede te bereiken. Onze 0-1 achterstand werd ingelopen met een trefzekere penalty van Daryl in de linkerhoek 1-1.
Daarna een mooie kopgoal door Dennis en een prachtige goal door Maurice, we waren helemaal in de juiste flow en er had nog meer ingezeten als we weer niet onze energie aan de scheidsrechter moesten besteden. Vanaf de kant zag en voelde ik de omslag het spel werd direct minder we dekten minder af gaven meer ruimte en natuurlijk ook nog twee spelers aan de kant. Wat jammer mannen de punten lagen voor het oprapen. Gelukkig toch nog met een punt het veld af.
We lijken wel een redelijke opstelling te hebben gevonden hier zullen we (voor zover dit mogelijk is) mee voort gaan