Frank Verleg

Wedstrijd-info: 10-12-2017

Wedstrijdverslag Houten JO14-1 - DESTO JO14-1
Dit bericht is op geplaatst door: Remko Kool

Dit verslag is gemaakt door Henrik Tijsterman:

Op 25 November speelt SV Houten 014-1 tegen Desto 014-1. Het is een competitieduel, dus het is belangrijk om deze wedstrijd te winnen. De aftrap is genomen door Desto. Houten zet goed druk waardoor al snel te zien is dat Houten de bovenliggende partij is. In de 3e minuut gooit Thijmen de bal in bij kaleb die de bal afschermt en weer terug wilt passen maar de pass wordt geblokt waarna Kaleb de bal weer meeneemt en terug legt op Quincy en hij scoort! 1-0. In de 13e minuut maakt Christiaan een geweldige actie die bij Quincy komt en het staat al weer 2-0. Uit een prachtige actie van Christiaan komt de bal bij Thijmen en hij mist! Even later krijgen we een corner waarna Jordi de bal goed voorgeeft en dan valt de bal bij Sem die hem er keihard inschiet, 3-0! Vervolgens onderschept Jordi de bal die hem legt op Quincy die hem weer aflegt op Christiaan en Christiaan kapt hem perfect naar binnen en schiet!! 4-0. In de 29e minuut schiet de verdediger de bal weg. Sem neemt de bal aan en haalt flink uit, de keeper haalt de bal tegen maar de bal was al achter de lijn en dan staat het 5-0. Vlak voor rust krijgt Thijmen een hele grote kans maar helaas gaat deze bal er niet in.
We gaan de rust in met een 5-0 voorsprong. Houten speelt goed en Desto komt maar niet door onze goede verdediging heen. Als we zo doorgaan kunnen we zelfs misschien met dubbele cijfers winnen.
We beginnen de tweede helft begint met een paar kansen van Desto, maar Houten blijft goed druk zetten en knokt zich weer terug in de wedstrijd. Via ruben komt de bal bij Henrik die een één-tweetje maakt met Quincy en hij schiet de bal mis met links. Later onderschept Quincy de bal en legt hem terug op Milan met een stuitje en Milan schiet hem fantastisch over de keeper heen en het staat 6-0. Na een slechte uitrap van de keeper van Desto onderschept Milan de bal goed die via een desto speler bijna bij Quincy komt die de bal net niet kan aanraken, maar daar staat Lucas klaar om de bal meet te nemen en te schieten alleen helaas pakt de keeper de bal. Vervolgens krijgt Houten een vrije trap. Lucas neemt hem en schiet de bal ver naar voren. De bal komt bij een Desto speler die de bal weg wilt koppen maar uiteindelijk heel dom in zijn eigen doel belandt. 8-0. De bal komt bij Desto en de speler maakt een actie, maar omdat de verdedigers goed staan krijgt Sem uiteindelijk de bal die de bal gelijk naar Christiaan schiet. Christiaan loopt door en valt, maar Christiaan neemt de bal slim mee en schiet hem uiteindelijk naar Henrik die goed opendraait en de bal precies op maat geeft voor Quincy, maar helaas schiet hij de bal ver over. Even later neemt Lucas een corner, de bal komt met veel heen en weer schieten uitendelijk bij een speler van Desto komt die de bal ver naar voren schopt. Er staat een speler en komt 1 op 1 op de keeper. Pieter komt goed uit alleen hij mist de bal de speler loop door en heeft open goal!! Hij wilt schieten en dan staat Sam daar opeens die de bal wegwerkt, maar dan staat er nog een speler en hij moet schieten, want Sam komt er al weer aan en zet een sliding. Hij hat de bal er net voor geschoten, maar die ging naast. Doordat Sam de moet niet opgaf en terug vocht is er nu een doelpunt verkomen. Pieter trapt de bal uit en via Lucas komt de bal bij Milan die naar de goal rent en de bal aflegt op Quincy en hij scoort! 8-0. Sam geeft een goede bal op Quincy die hem naar Christiaan passt en hij maakt een goede actie en dan komt de bal bijna bij Milan maar dan zit er een speler voor en dan scoort Quincy met zijn verkeerde been. 9-0. Na een onderschepping van Sam krijgt Henrik de bal die een één-tweetje maakt met Christiaan en daarna legt hij de bal diep op Christiaan de een actie naar binnen maakte en hij wordt gehaakt! Penalty!! Lucas neemt de penalty en schiet de bal in de rechterhoek. 10-0!!!
De wedstrijd is bepaalt met als eindstand 10-0. Houten heeft goed aan het doelsaldo gewerkt en heeft goede zaken gedaan in de competitie en nu weer uitkijken naar de volgende wedstrijd!

Geschreven door: Henrik Tijsterman