Daniel vd Bilt

Dit bericht is op geplaatst door: Jan Dijs

Wedstrijdverslag: Kampong JO12-2 - SV Houten JO12-2
Zaterdag 11 november 2017

Op zaterdag 11 november moest SV Houten O12-2 tegen Kampong O12-2.
Toen wij aankwamen, hadden we het eerst over wie er ging keepen omdat Dave de transfer had gemaakt naar Delta. Daarna ging Jay als eerste keepen.
De warming-up was best slecht omdat we nog een beetje moe waren.
We moesten beginnen:
Wij waren aan het begin nog niet echt oplettend, omdat het nog zo vroeg was. Daarom was Kampong aan het begin sterker.
Ibrahim kwam door de verdediging van Kampong en schoot de bal best netjes in het doel. Het stond 0-1!
Toen scoorde Ibrahim nog een keer, maar dan van afstand: die bal vloog de kruising in. 0-2!
Toen maakte Noah met een mooie goal de 0-3. Kampong was geen partij voor SV Houten.
Daarna floot de scheids voor de eerste helft.
Noah ging in de tweede helft op doel. In de rust hadden Jay en Noah snel het t-shirt omgewisseld. Er was te weinig tijd, dus kon Jay zijn broekje niet wisselen en rende hij de tweede helft met een oranje broekje over het veld.
Rutger scoorde de 0-4. Op dat moment was de wedstrijd eigenlijk wel beslist.
Daarna kwam er nog een vrije trap voor Silvijn. Hij schoot op doel, maar de keeper had de bal niet klem dus ik kon hem in de rebound toch scoren. 0-5!
Maar toen kwam een een-op-een actie van Kampong, maar gelukkig pakte Noah die bal. Noah stond als een prof te keepen.
Seppe en Sam kwamen nog kijken bij de wedstrijd ondanks hun blessures. Romero speelde vandaag met de O12-3 mee.
Het was een natte wedstrijd maar wel leuk!!!
SV Houten staat nog steeds bovenaan. Volgende week moeten we tegen AFC Quik, daar gaan we hopelijk ook 3 punten pakken!!!

Flip Klijsen