Daniel vd Bilt

Wedstrijd-info: 17-11-2017

Wedstrijdverslag SDZ JO11-1 - Houten JO11-1
Dit bericht is op geplaatst door: Ruben van Laaren

Vandaag opnieuw een uitwedstrijd en wederom in Abcoude Noord. Nu was SDZ de tegenstander en wederom een 6 puntenwedstrijd. Gelukkig was Ivar, voor een deel van de wedstrijd, weer van de partij. We hadden goede hoop op een goed resultaat. Ook nu weer veel supporters uit Houten mee. We waren amper 5 minuten onderweg en een enorme domper voor onze kanjers. Een erg ongelukkige eigen doelpunt en het eerste cadeautje was een feit. Houten ging op jacht naar de gelijkmaker en kansen kregen we. Glenn werd in stelling gezet door Ruben om op doel te schieten. De bal ging richting de winkelhaak, maar de bal werd geweldig uit het doel gehouden door de doelman van SDZ. Houten speelde zeker niet slecht en wederom een goede kans voor Houten. Nu werd Justin in stelling gezet door Milan, maar oog in oog met de doelman schoot Justin jammerlijk tegen de doelman van SDZ. SDZ werd vaak gevaarlijk door afstandsschoten en zo hadden ze een abonnement op de lat. Het spel golfde op en neer, maar daar was cadeautje 2 van Houten. Erg jammer, want de 2-0 achterstand was zeker geflatteerd. En als vlak voor rust ook nog eens 3-0 valt en ook deze valt onder de categorie cadeautjes weggeven. Wederom een schot van afstand. De bal kwam via de rebound bij een geheel vrijstaande speler van SDZ en die kon simpel een hoek uitkiezen.
De laatste kans was voor Milan, maar zijn schot trof geen doel. Daar klonk het fluitje van de scheids en we keken tegen een zeer geflatteerde 3-0 achterstand aan.

Na rust moest het maar gebeuren. Ook nu weer goed begin van Houten. Milans doorzettingsvermogen werd beloont met een voorzet van Milan zelf, maar helaas was daar niemand om de bal in het doel van SDZ te schieten. Ruben kreeg ook een kans, maar i.p.v. op doel te schieten, gaf hij de bal hoog voor, maar naar wie? SDZ liet zien hoe het wel moest. Op rechts kwamen ze goed door en een geplaatste bal werd simpel in het doel geschoten. Nu geen cadeautje, maar wel een 4-0 stand. Toen begon Houten weer met het uitdelen van cadeautjes en daar was de 5-0. Toch bleef Houten gaan voor de eretreffer en Ruben was daar dichtbij. Een schot van Milan op de doel ging naast het doel, maar Ruben probeerde het nog wel, maar kwam net een teenlengte te kort. SDZ probeerde het weer met een afstandsschot en cadeautje nummer 5 lag in het doel van Houten. Tamara kwam nog maar eens met haar versgebakken stroopwafels en de meest irritante nummers kwamen ook nog eens langs. Zo kwam Tsjoe Tsjoe Wa en het Carnaval Festivalnummer de revue voorbij. Een van de spaarzame momenten waarin Houten wel vol een duel inging, liep voor de keeper van SDZ vervelend af. Justin kwam in botsing met de keeper van SDZ en deze moest dat bekopen met, hopelijk voor hem, niet al te ernstige blessure. Omdat zij geen reservekeepers hadden, ging hun laatste man op doel. Justin kreeg vlak daarna nog een kansje en zag Yannick zijn schot via de onderkant lat niet in het doel gaan en in de rebound kreeg Milan de bal ook niet in het doel. Daar klonk het laatste fluitsignaal van de scheids en wederom was deze 6-0 nederlaag zeer onnodig en zeer geflatteerd. Na de wedstrijd ging Gunther op zoek naar de hete kip en snelde familie v/d Berg terug naar huis om Tamara`s feestje voor te bereiden. Ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat deze feestjes vaak worden bezocht door oom agent.
Volgende week zaterdag eindelijk weer een thuiswedstrijd en ook volgende week is er weer een ouder jarig, maar dan wil deze jarige gewoon 3 punten en geven we geen cadeautjes meer weg.

Met een sportieve groet,

Erwin van Laaren.