Stefanie Ensie

Wedstrijd-info: 18-10-2017

Wedstrijdverslag Houten JO11-3 - Sporting 70 JO11-3
Dit bericht is op geplaatst door: Rick Eleveld

Vandaag stond de 2e competitiewedstrijd op het programma.

We begonnen de wedstrijd met 9 man. Tom (weekend weg), Stijn (geblesseerd) en
en Boaz (organisatorische problemen) waren afwezig. Tycho van O11-4 was onze gastspeler.

De aftrap werd gegeven door een vrouwelijke scheidsrechter, maar werd na 10 min. vervangen door haar mannelijke collega.

Vanaf de aftrap zette onze jongens goed druk op de tegenstander, echter de passing was te slordig
om Sporting 70 direct pijn te doen.
Het doel van Sporting werd voortdurend onder schot genomen, het leek wel een schiettent, maar dan moeten de ballen wel tussen de palen jongens!!

Ook de keeper van Sporting stond prima zijn mannetje.
Na een kopbal van Tycho en een schot van Koen, was het Jayden die via een mooie schuiver in de verre hoek de 1-0 op het scorebord zette.
Sporting parkeerde de bus voor het eigen doel, en wij konden dit niet goed bespelen.
Via een spaarzame uitbraak scoorde Sporting de 1-1. Bij een volgende uitval kwam Dion goed uit zijn doel, en kon zo een achterstand vermijden.
Lenn zorgde dat we toch met een voorsprong konden gaan rusten 2-1.

Na wederom een prima optreden van het limonade team, onder aanvoering van Oscar, konden we aan de 2e helft beginnen.

Inmiddels was ook Boaz aanwezig, en konden we volle bak gaan voetballen. De keeper van Sporting knalde tegen Lenn aan, en het was 3-1. Maar ook zon doelpunt telt hoor Lenn!.
De verdedigers Mart en Job hadden de aanvallers van Sporting onder controle.
De 4-1 wordt gescoord door Lenn, naar een prachtige steekpass van Job.
Boaz maakt de 5-1 door een prachtig schot in de kruising. Maar na een corner scoort Sporting de 5-2.
Koen verhoogt de score naar 6-2, en Boaz zet, na een geweldig overstapje van Koen de eindstand op het scorebord 7-2.

7-2 winnen is een prima overwinning jongens, maar ik denk dat trainer Gijs jullie veel beter wil zien voetballen! En wij weten dat jullie dat kunnen.

Gefeliciteerd mannen, deze punten zijn binnen.

Verslaggever: Joost van den Dijssel