Stefanie Ensie

Wedstrijd-info: 18-10-2017

Wedstrijdverslag Houten 4 - VVU Ardahanspor 3
Dit bericht is op geplaatst door: Jeroen Smits

Vorige week op het nippertje nog net een puntje gepakt tegen HDS, waar we eigenlijk al niet meer op gerekend hadden. Vandaag wachtte voor ons een onbekende tegenstander VVU Ardahanspor 3, een club uit Lunetten. Het was dus even afwachten tegen wat voor tegenstander we het vandaag moesten opnemen.

De avond daarvoor was er nog wat verwarring of de wedstrijd wel door zou gaan of niet. Maar gelukkig ging deze gewoon door en had iedereen zich netjes tussen kwart voor 12 en half 1 verzameld voor de wedstrijd. Bij sommige kon je zien dat ze een gezellige avond/nacht hadden gehad(kleine oogjes) en dit was ook goed terug te zien tijdens de wedstrijd.

Een aantal spelers waren er niet bij i.v.m. blessure en vakantie (Guido rug, Jorg enkel, Dion Bali en Jorian Bolivia). Gino had ze vinger er bijna afgesneden dus die kon vandaag helaas niet keepen en daardoor stond Yorick weer een keer op doel. Gino zat wel op de reservebank als pinchhitter.

De wedstrijd bespreking heeft ondergetekende helaas net gemist, dus heb ik de samenvatting later gehoord op de bank: 3 punten vandaag!

In de beginfase lieten beide ploegen zien niet voor elkaar onder te doen. Echter verloren we veel duels en waren we vaak slordig aan de bal. Kortom het was wat slapjes en dit is eigenlijk gedurende de gehele wedstrijd zo gebleven. Over en weer werden er wat kleine kansjes gecreëerd, maar tot grote mogelijkheden heeft dit niet geleid. Toch was daar dan ineens de 0-1 voor VVU Ardahanspor door slap positiespel en een simpel balverlies van onze zijde. Deze mogelijkheid liet VVU Ardahanspor niet onbenut en we moesten op jacht naar de gelijkmaker. Deze volgde al snel. Een goede combinatie werd mooi binnen getikt door Kenny 1-1. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft was het speelbeeld niet heel anders. VVU Ardahanspor kwam al snel op voorsprong door een combinatie door de as van onze verdediging. Wederom moesten we op jacht naar de gelijkmaker. Er kwam al snel een mogelijkheid om dit te realiseren. We kregen een penalty voor een overduidelijke handsbal. Dit buitenkansje werd gegund aan Chris, maar die had hier beter voor kunnen bedanken. Hij schoot met een ‘vlammend’ schot(rollertje) naast. Volgende keer toch maar weer zelf de penalty’s nemen. Het beetje geloof wat we nog hadden in een goede afloop van de wedstrijd was toen helemaal weg en we liepen de rest van de wedstrijd achter de feiten en VVU Ardahanspor aan. Het bleef uiteindelijk 1-2.

Volgende week nieuwe kansen. We gaan dan op bezoek bij Kampong. Deze wedstrijd is een half uur vervroegd naar 10:30. Denk aan de korte broek, T-shirt, zonnebrand, zonnebril en de slippers want het wordt mooi weer met een temperatuur van ongeveer 20 graden!

Eén van de spelers met kleine oogjes (Sjors)