Er zijn geen jarigen

Wedstrijdverslag Vliegdorp `t MO13-1 - Houten MO13-1
Dit bericht is op geplaatst door: Romy Bosch

VLIEGDORP MO13-1    -     HOUTEN MO13-1

Vandaag moesten we de uitwedstrijd tegen Vliegdorp. Iedereen was aanwezig behalve Fiene die nog steeds geblesseerd is.
Diverse speelsters waren afwezig geweest deze week op trainingen i.v.m. ziekte of blessures dus werd er aan gegeven als er tijdens de wedstrijd last van pijntjes zouden zijn dat dit moest worden aangegeven zodat er dan gewisseld zou worden.
Maria ontdekte tijdens het omkleden dat ze een nop miste van haar voetbalschoen en hierdoor niet goed kon staan en last van haar enkel had en dus besloot om niet mee te doen aan de wedstrijd. Dus begonnen we de wedstrijd met 13 speelsters.
De posities beginnen voor elke speelster steeds duidelijker te worden. Dus werd er gevoetbald in ongeveer dezelfde opstelling als vorige week.  Opnieuw een tegenstander met grote meiden die gemiddeld twee koppen groter waren en ook gemiddeld 2 jaar ouder. De meiden knokten hard maar moesten het vaak fysiek afleggen tegen hun directe tegenstander die ook nog eens regelmatig duwden met hun handen en dit door de scheidsrechter niet werd bestraft. Maar omdat de meiden van Houten goed stonden te verdedigen  kreeg Vliegdorp ondanks een groot overwicht geen echte kansen. In tegendeel het was Houten dat brutaal de leiding nam door een doelpunt van Veere die goed door liep en de bal wist binnen te tikken 0-1.  Hierna kreeg Houten een corner die bij Veere kwam haar inzet werd door een verdedigster op de doellijn weg gehaald waarna de bal bij Feline kwam. Ze haalde goed uit maar helaas kon de keepster van Vliegdorp haar inzet met grote moeite stoppen. Vlak voor de rust werd het weer gelijk door een doelpunt van Vliegdorp uit een corner na matig verdedigen van Houten. Al met al  werd de rust gehaald met een knappe 1-1 ruststand.
In de rust kregen de meiden de terechte complimenten en nog wat aanwijzingen wat in de tweede helft nog wel beter kon.
Direct na de rust werd het 2-1 uit een buitenspel doelpunt er werd voor gevlagd maar de matig fluitende scheidsrechter kon vanaf de middellijn zien dat het geen buitenspel was wat het dus echt wel was( erg jammer en onverdiend).
Kort hierna werd Sophie S op haar hakken gelopen op volle snelheid en kwam ze hard ten val op het kunstgras met als gevolg een pijnlijke voet en een bloedende knie. Helaas viel ze geblesseerd uit en in de vijf volgende minuten wist Vliegdorp 4 keer te scoren omdat het verdedigend niet goed stond en sommige meiden ook wel angstig waren  en was de wedstrijd beslist 1-6.
Gelukkig was Sophie S weer opgelapt en kwam ze weer terug in het veld.
Vlak voor tijd kreeg Vliegdorp ook nog een penalty naar een stevig duel in de zestien tussen Manal en een speelster van Vliegdorp.
Deze werd hard onder de lat binnen geschoten en Eline was hierdoor kansloos 1-7.
Meiden de eerste helft mogen jullie trots op zijn en de tweede helft mogen jullie vergeten.

Twee trotse trainers en leidster.