Er zijn geen jarigen
  Wedstrijd-info: 18-10-2017

Wedstrijdverslag FC Driebergen JO13-3 - Houten JO13-5
Dit bericht is op geplaatst door: Anita Wijers

Uw verslaggever zou de grensrechter van vandaag zijn en k nog eens het verslag schrijven.
En met de voorspelde weersverwachting, regen vanaf einde ochtend, precies tijdens de wedstrijd, beloofde dat best wel een karwei te worden. Gelukkig bood Kees aan om te vlaggen, dan kon ik me richten op het coachen en het verslag.

Over de eerste helft valt eigenlijk weinig te schrijven. Er werd te weinig bewogen zonder bal, een te laag baltempo gehanteerd en ongenspireerd gevoetbald. Af en toe was er een mooie aanval van onze jongens maar dan faalden ze in de afwerking. Bij een uitval van de tegenstander werd nt naast geschoten. Bij de 2e uitval was het wl raak. Miscommunicatie achterin onze defensie en de tegenstander scoorde onder onze keeper door: 1-0!

Na de rust, na een peptalk van de coaches, leek het wel of er een heel ander elftal in het veld stond. Een sterke defensie, onder leiding van Mark Cuppers, die niets weggaf. Een middenveld die keihard knokte, met Thijmen voorop in de strijd en een voorhoede die er stond en ook goede acties maakte (Bjrn, Nick/Milan).
Kort na elkaar vielen twee eigen doelpunten van de tegenstander, allebei uit een corner van Bjrn.
Bjrn kopte daarna ook de bal uit een corner van Mathijs in het doel: 1-3!
Daarna greep Wouter twee keer goed in bij aanvallen van de tegenstander. Goede keeper hr, niet bang om met zn hele lichaam voor de bal te springen.
Uit een corner van wr Bjorn scoorde Mark van Riet met volle overtuiging de 1-4.
Met een individuele actie van Mathijs op links en uithalend met rechts verraste hij de keeper in de korte hoek en zo pakte ook hij zijn wekelijkse doelpuntje mee: 1-5.

De coaches laten de spelers de laatste wedstrijden steeds vaker even op een andere positie spelen als de spelers zelf willen. Dat maakt het voor het wisselen tijdens de wedstrijden makkelijker. En het op een andere positie kunnen spelen draagt ook weer bij dat de speler weet wat er op die positie gevraagd wordt. Het maakt de speler sterker, het maakt het team sterker. We zijn voor niemand bang, laat de tegenstanders maar komen. Om te beginnen volgende week, Jonathan thuis!