Egon Schrauwen

Dit bericht is op geplaatst door: Jan Dijs

Wedstrijdverslag: SV Houten JO12-2 VRC JO12-1
Zaterdag 7 oktober

Op een regenachtige dag moesten de twee koplopers tegen elkaar strijden.

Ik stond niet in de basis.
1e helft heb ik de laatste 10 minuten gespeeld. De 2e helft werd ik jammer genoeg, na nog geen 5 minuten te hebben gespeeld, weer gewisseld. Dat vond ik niet leuk. Daarna mocht ik er toch weer in om eventjes te spelen.

Wedstrijd
We starten met de aftrap en we krijgen gelijk al een kans maar Collin raakt de bal net iets verkeerd. Daarna is het een beetje rommelig in het strafschopgebied van de tegenstander en dan scoort Flip. 1-0!
Toen kreeg Ibrahim de bal en hij geeft hem diep aan Seppe. Seppe loopt door en schiet hem het doel in. 2-0!
Dan komt VRC een beetje terug en schieten drie kansen tegen het zijnet. VRC krijgt nog een kans en schiet hem net langs onze keeper Dave. 2-1.
We werden heel vaak onderuit gehaald. De laatste vijf minuten was het heel spannend. VRC krijgt een vrije trap op een best gevaarlijke plek. De bal wordt op de lat geschoten. Dan krijgen ze een corner. De nemer geeft hem op de 16 en die verdediger schoot hem heel slecht. We krijgen een counter op de linkerkant.
Rutger geeft hem aan Romero en de keeper komt uit. Romero schiet hem net tegen de keeper.
De scheidsrechter fluit voor de laatste keer van de wedstrijd en we hebben gewonnen met 2-1. Drie punten zijn binnen! We staan gedeeltelijk 1e maar qua saldo staan we 2e.

De eerstvolgende competitiewedstrijd moeten we tegen Hoogland, zij staan 4e en hebben vandaag 10-0 gewonnen van Roda 46.

Romero Kool