Stefanie Ensie

Wedstrijd-info: 18-10-2017

HUISREGELS VOOR SV HOUTEN VOOR TRAININGEN
Dit bericht is op 29-09-2014 geplaatst door: Commissie Wedstrijdzaken SV HOUTEN

HUISREGELS VOOR SV HOUTEN VOOR TRAININGEN, DEZE REGELS GAAN PER DIRECT IN.

We zijn inmiddels weer een maand onder  weg met trainen, inmiddels lopen we tegen een aantal dingen aan  die gewoon heel vervelend zijn en de training van het trainende team verstoren.

Derhalve gelden er vanaf vandaag 29-09-2014 een aantal huisregels:

1.       Pas op het toegewezen trainingsveld verschijnen 5 minuten voor aanvang van de training en dan opstellen aan de zijkant van het veld, ook niet met een bal gaan lopen inschieten, ballen in het veld van de trainende partij of erger nog tegen een speler aan die vaak een flink aantal jaren jonger is dan de speler/speelster die de bal schiet is  gewoon gevaarlijk.
NIET DOEN DUS.

2.       Niet door een training van een ander team heen lopen, dit is heel vervelend en je zou het zelf ook niet prettig vinden.

3.       Warming up kan op veld 6 en 7 deze velden liggen centraal op ons complex, je bent binnen een minuut op het toegewezen trainingsveld.

4.       Trainen op het toegewezen veld. VELD 6 kan niet meer gebruikt worden voor trainingen, dit hebben wij op zaterdag ook nodig om wedstrijden op te spelen. Als er intensief op getraind gaat worden, gaat het veld snel achteruit weten we uit het verleden. Een warming up is geen training, veld wordt daar voor minder zwaar belast, daarvoor kan veld 6 dus wel gebruikt worden.

We gaan niet als een politieagent lopen controleren, maar blijven er aanhoudend klachten binnen komen, dan moeten we maatregelen nemen. Wat die zijn zullen we op  dat moment bepalen.

Laten we er met zijn alleen een mooi  seizoen van maken en gun een ieder zijn trainingstijd en trainingsveld, zodat ieder team zijn tijd optimaal kan gebruiken.

Commissie Wedstrijdzaken SV HOUTEN