Bart Scholts

Lid-informatie
Naam: David Baars
Speelt in team: O19-2 Junioren
Leeftijd: 18     (jarig op: 15-02)
Lid sinds: 10-09-2005

Adres-informatie
Adresgegevens zijn alleen te zien door leden van de club
die zijn ingelogd op de website van SV-Houten.

Persoonlijke foto
Persoonlijke foto nog niet beschikbaar

Op welke positie speel je:

Wat is je favoriete club:

Wie is je favoriete speler:

In welk stadion zou je eens willen spelen:

Wat zijn je sterke punten als voetballer:

En waar kan je nog wel aan werken:

Wat voor hobby's heb je naast voetbal:

Wat is je favoriete eten:

Wat is je favoriete tv-programma:

Wat is je grootste wens op voetbal-gebied:

Wat is je grootste wens buiten het voetbal:

Mijn team is...

Tot slot nog het volgende over mij:
Hallo, ik heet David

Ik speel mín tweede seizoen bij de Blauwe Miniís. Zo af en toe mag ik wel eens invallen bij de Mini Liga. Dat is natuurlijk helemaal super, want sommige klasgenootjes zitten daar ook al in. In principe speel je in de Liga als je 7 jaar bent. Dus dat betekent zeker een vaste plek in de Mini Liga na de vakantie!

Keepen vind ik erg leuk en ik haalde laatst zelfs een "ballenregen" uit het doel toen de verdediging het even te zwaar had. Zelf een doelpunt maken bij de tegenpartij is natuurlijk ook VET, vooral als de bal er onhoudbaar invliegt.

Mijn moeder komt altijd kijken en soms is ze zelfs mín coach. Als mijn broer, die in de D4 speelt, vroeg klaar is op de andere grasmat komt hij samen met mijn vader ook kijken hoe ik het doe. Ik vind het erg fijn als mijn supporter(s) er zijn. Maar dat vindt iedereen, toch?

Mijn dekbed en pyjama verraden voor welke club ik ben: AJAX

Misschien komt dat door mijn broer of misschien wel door de hoofdsponsor waarbij mijn vader werkt. Ik vind eigenlijk iedereen wel goed van deze eredivisie club. Naast voetbal vind ik judo ook erg leuk. Ik doe het zelfs wat langer dan voetbal. Deze maand heb ik mijn gele band gehaald. Een groot voordeel van judo is dat je ook valbreken leert wat soms van pas kan komen als je ten val komt bij een voetbalduel.

Behalve voetbal speel ik ook graag met mijn vrienden. Meestal gamen, knexen of magnetixen we dan. Voetballen kan ik lekker voor de deur en doe dat het vaakst in de droge seizoenen. In mijn "smikkeltop 5" staan poffertjes met stip op nummer 1.

Mijn vader vindt dat de trainers en mensen van de organisatie een dikke pluim verdienen. Niet alleen voor het geven van de training en alle zaken die daarom omheen worden geregeld en verzorgd, maar ook hoe ze omgaan met de spelers.

Sportieve groetjes, David