Home-pagine SV Houten-website


Bezoekadres SV Houten:
Oud Wulfseweg 2
3992LT Houten
>Bekijk Google maps
Postadres SV Houten:
Postbus 221
3990 GA Houten

 

    Password opvragen

  
Bekijk de mobiele website (voor phone of tablet)

  Vandaag jarig:
  Jaydenn de Graaf
  Noah Kourtit
  Sidney Laseur

  Updates website:
  Ledenbestand: 02-04-2018
  Wedstrijd-info: 02-02-2018
Heb jij fotos voor de site?
Mail ze naar: foto@svhouten.nl
 
Informatie over een van onze sponsors
Fysio vandaag

FysioVandaag: de specialist voor fysiotherapie in Houten - Leidsche Rijn en omgeving

Heeft u een lichamelijke klacht, problemen met bewegen of een sportblessure opgelopen? FysioVandaag is de specialist in fysiotherapie voor mensen, die woonachtig zijn in de regio Utrecht en last hebben van lichamelijke klachten of blessures. Ons enthousiaste team van deskundige fysiotherapeuten ontvangt u graag in een van de moderne fysio praktijken in Houten of Leidsche Rijn (Utrecht), waar wij u intensief begeleiden naar een snel herstel.

 

Lees minder

Of u nu een hardloop- of een andere sportblessure bent opgelopen, klachten heeft vanwege overbelasting, of wilt revalideren na een operatie of trauma; onze fysiotherapeut biedt altijd de best passende behandeling. Het behandelingstraject wordt aangeboden op zowel onze fysiotherapie lo-caties in Houten als onze fysio praktijk in Leidsche Rijn

 

Breed gespecialiseerd team van fysiotherapeuten in de regio Utrecht

Binnen het veelzijdige team van FysioVandaag zijn diverse specialisaties vertegenwoordigd. Elke fysiotherapeut voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en heeft zijn of haar eigen specialisatie binnen de fysiotherapie. Zo kunt u bij onze fysiotherapeuten in Houten en Leidsche Rijn terecht voor:

 

 

  • Het behandelen van knieklachten
  • Het behandelen van enkelklachten
  • Het behandelen van rugklachten
  • Het be-handelen van schouderklachten
  • Het behandelen van pees- en scheenbeenklachten
  • Sportfysiotherapie
  • Bekkenfysiotherapie

Daarnaast hebben wij ook alle expertise in huis om Echodiagnostiek, Shockwave Therapie, Medical Taping, Flywheel trainingenin de regio Utrecht (Leidsche Rijn en Houten) te verzorgen. Maar ons werkveld reikt nog verder, daarom helpen wij u graag met het behandelen van alle denkbare lichamelijke klachten.

Onze fysiotherapeut begeleidt u naar een snel herstel

De gespecialiseerde fysiotherapeuten van FysioVandaag ontwikkelen voor u een persoonlijk behandeltraject, dat volledig is ingericht op een snel, efficiënt en optimaal herstel. Tijdens elke fysiotherapie behandeling wordt u intensief begeleid door onze fysiotherapeut op de locatie in Houten of Leidsche Rijn. Van het opstellen van een persoonlijk behandelingsplan en een resultaatgerichte trainingsschema, tot intensieve begeleiding, continue controle en bijsturing tijdens de fysiotherapie behandelingen; al onze inspanningen zijn gericht op een snel klachtherstel, het bereiken van uw (sport)doelen en maximaal trainingseffect.

Gratis inloopspreekuur op onze fysio locaties in Houten en Leidsche Rijn

Heeft u een lichamelijke klacht en wilt u graag eerst persoonlijk advies inwinnen over de behandelmogelijkheden? Kom dan langs tijdens een van de dagelijkse inloopspreekuren op onze fysiotherapie locaties in Houten of Leidsche Rijn. Gedurende het inloopspreekuur krijgt u direct deskundig advies van onze fysiotherapeut, op basis van uw klacht of blessure. Hierbij kunt u denken aan specifieke fysiotherapie behandelingen, vervolgtrajecten of een doorverwijzing naar een arts of specialist in de regio Utrecht. Het inloopspreekuur van FysioVandaag is bovendien geheel gratis én altijd vrijblijvend.

Meer weten of direct een afpraak maken? Wilt u graag meer informatie over fysiotherapie, of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met een van onze fysiotherapeuten op de fysio praktijk in Houten of Leidsche Rijn!

Voor de Houtense Ondernemersdag is er van onze praktijk in Houten een introductie video gemaakt, deze kun je hieronder bekijken.


Adres-gegevens:

FysioVandaag Fysiotherapie is een moderne praktijk met 3 locaties in de regio Utrecht, twee in Houten en één in Leidsche Rijn. Onze contactgegevens zijn:

HOUTEN - PIAZZA SPORTS
Kruisboog 4
3994 AE Houten
030 - 636 1687
houten@fysiovandaag.nl
 

Onze praktijk is gevestigd in het pand van Piazza Sports.

Statistieken website-bezoek
MaandBezoekers
2018 - 4126
2018 - 3220
2018 - 2163
2018 - 197
2017 - 12122
2017 - 11154
Totaal aantal882


Bekijk het overzicht van al onze sponsors

Informatie over de mogelijkheden van sponsoring bij SV Houten.

Voetbal & zaken
Businessclub
Voetbalschool

Clubkaart
 
Topsponsor
1
1
 
Clubsponsor
2
2
2
2
2
2
 
Leveranciers
4
4
4
4
4
4
4
4