Er zijn geen jarigen
  Ledenbestand: 21-10-2017
  Wedstrijd-info: 18-10-2017

Sponsoring

SV Houten is een ambitieuze voetbalvereniging met ruim 1.500 leden en meer dan 85  voetbalteams. Ook op het gebied van sponsoring is SV Houten ambitieus. Onze doelstellingen zijn groei realiseren voor sponsor en SV Houten.

Sponsoren uit Houten maar ook uit o.a. Nieuwegein, Culemborg, Utrecht, Bunnik, Woerden en Veenendaal. Dit geeft aan dat SV Houten naast locale aantrekkingskracht veel bedrijven van buiten de gemeente Houten weet te interesseren.

SV Houten ligt centraal in Nederland en speelt met zowel haar teams in de regio tot ver daar buiten. Uit het hele land van Maastricht tot Groningen en van Oldenzaal tot Rotterdam komen  teams hun wedstrijden tegen de teams van SV Houten spelen. Amateurvoetbal verenigingen maar ook teams van Betaald Voetbal Organisaties zijn met regelmaat te gast op Sportpark Oud Wulven.

Met ruim 200.000 bezoekers per jaar, ruim 500.000 bezoekers op svhouten.nl is het een komen en gaan van bezoekers en spelers.

Sponsoren koesteren wij bij SV Houten en wij zorgen er ook voor dat de afspraken die wij maken ook nagekomen worden en schriftelijk worden vastgelegd. Tevens informeren wij al onze sponsoren maandelijks met de nieuwsbrief "voor voetbal en zaken" over SV Houten, nieuwe sponsoren, de Businessclub en andere commerciële activiteiten die bij SV Houten

Ook uw organisatie informeren wij graag over de sponsormogelijkheden bij SV Houten.

Hoofdsponsor SV Houten:

Informatie en afspraak via sponsoring@svhouten.nl

Topsponsor SV Houten:

Compleet pakket bestaande uit diverse en fraai pakket.

• Exposure uitingen op hoofdveld, veld 2 en 4.
  • Lidmaatschap Businessclub SV
  • Houten
  • Logo op spelersbusbord
  • Logo op website
  • Logo op verenigingsbriefpapier.

► € 5.000, - exclusief BTW per seizoen

Clubsponsor:

Compleet pakket bestaande uit diverse en fraai pakket.

• Diverse exposure uitingen, Lidmaatschap Businessclub SV Houten
  • Logo op spelersbusbord
  • Logo op website
  • Logo op verenigingsbriefpapier.

► € 3.000, - exclusief BTW per seizoen

Reclameborden:

Reclamebord kunstgrasvelden 2 of 4, 250 cm x 70 cm per seizoen, Lengten in veelvoud van 250 cm mogelijk.

► Vanaf €250,- excl BTW per seizoen per 250cm lengte.
     ► Borden gericht op Utrechtseweg vanaf  €400,- excl BTW per seizoen per 250cm lengte.

Reclamebord hoofdveld per 300 cm x 70 cm. Lengten in veelvoud van 300 cm en dubbelzijdig mogelijk.

► Vanaf €375,- excl BTW per seizoen per 300cm lengte.

*​Prijzen zijn exclusief productiekosten.

Reclamedoeken:

Reclamedoek hoofdveld, 500 cm x 150 cm.

► €1000,- excl BTW per seizoen

Reclamedoek overige velden, 500 cm x 150cm. Dubbelzijdige bedrukking mogelijk.

► Vanaf €495,- excl BTW per seizoen

*​Prijzen zijn exclusief productiekosten.

Contact met de sponsorcommissie

Voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak of bezoek aan het SV Houten complex om de mogelijkheden te bekijken en te
bespreken kan contact opgenomen worden door een email te sturen naar sponsoring@svhouten.nl