Stefanie Ensie

Wedstrijd-info: 18-10-2017

RAC - Informatie FC Utrecht

Ster - status

Sportvrienden, natuurlijk mag op de site geen verwijzing ontbreken over onze samenwerking in het kader van de Ster-status bij FC Utrecht. Een Ster-status wordt verkregen door te voldoen aan een eisenpakket die door FC Utrecht zijn omschreven. O. a . het hebben van gediplomeerde selectietrainers, Hoofd jeugdopleiding, Fysio, goede organisatie, het opleiden en brengen van talenten naar de FC, enz. Samen met ARGON, DOVO en Elinkwijk hebben wij die status verkregen en dat is een enorm compliment voor SV Houten en absoluut iets om trots op te zijn.

Nico van Slegtenhorst, algemeen voorzitter

Voor meer informatie >> Klik hier

RAC - Spelers van SV Houten bij FC Utrecht

Vanuit de jeugdopleiding van SV Houten Zijn de afgelopen jaren diverse talenten doorgestroomd aan FC Utrecht.

Gespeeld voor FC UTRECHT

• Evert Brouwers
  • Jesse Loenen
  • Jasper Bolland
  • Martijn van Strien
  • Ruud Berger
  • Joris van Rooijen
  • Tommy de Klein
  • Ulis Tuankotta
  • Marco Baas
  • Kevin Jerez Nova
  • Matthijs Jerez Nova
  • Robin Kamperman
  • Leon de Lange
  • Ricardo Pouw
  • Jeffrey Baas
  • Leon de Kogel - (verhuurd)
  • Jordy Balk
  • Thomas Heideman
  • Jesse Patist
  • Ruben van Kouwen

Actief in seizoen 2014-2015

• Enrique Emerencia
  • Zakaria el Bennay
  • Wes Bottenburg
  • Kjeld van den Hoek
  • Milan Blanken
  • Sohaib Zoggah

RAC - Akties FC Utrecht

Met z’n allen naar FC Utrecht!

De leden van S.V. Houten zijn door FC Utrecht uitgenodigd de wedstrijd tegen ADO Den Haag op zondag 5 maart te bezoeken tegen sterk gereduceerde tarieven. Laten we met z’n allen naar Stadion Galgenwaard gaan die dag om ‘UUUUU!’ aan te moedigen!

Een leuker teamuitje dan het bezoeken van een Eredivisiewedstrijd is er toch bijna niet te bedenken? Wat ook mooi is, is dat van elk door een S.V. Houten lid gekocht kaartje door FC Utrecht 1 euro wordt teruggestort in onze clubkas. Daarvan kunnen we in de toekomst bijvoorbeeld nieuwe ballen aanschaffen, of werkzaamheden verrichten aan de kantine en de kleedlokalen. Als je naar FC Utrecht – ADO Den Haag gaat, help je dus ook óns cluppie!

Kaartjes kosten, voor jou als S.V. Houten lid, slechts 7,50 euro (jeugd) of 12,50 euro (volwassenen). Bestellen kan heel eenvoudig en snel via internet: www.fcutrecht.nl/houten.

Wij hebben er alvast zin in, jullie toch ook?!