Er zijn geen jarigen
  Ledenbestand: 21-10-2017
  Wedstrijd-info: 18-10-2017

Clubkaart en ledenvoordeel SV Houten

Op vertoon van jouw S.V. Houten Clubkaart kun je gebruik maken van interessante acties en aanbiedingen van onze sponsors. Op deze pagina tref je het overzicht aan, van de actuele speciale aanbiedingen voor S.V. Houten leden van dit moment.

Onze sponsors wisselen meerdere keren per jaar van actie en/of aanbieding. Bezoek deze pagina dus regelmatig en blijf op de hoogte van het actuele aanbod!

Yakimono Slagerij StokmanJack & JonesPhone HouseJack & Jones

Ook in Houten op straat is er aandacht voor de Clubkaart. Een aantal sponsors heeft de S.V. Houten Clubkaart raamsticker op hun etalageruit of voordeur geplakt. Zodat je tijdens het voorbij gaan, precies weet waar je terecht kunt.

Geef jouw S.V. Houten Clubkaart ook gerust eens mee aan een vriend of familielid, zodat ook zij kunnen profiteren van de interessante aanbieden van onze sponsors.

Vragen over de S.V. Houten Clubkaart? Mail naar clubkaart@svhouten.nl.

SV Houten clubkaart